Epost: nf@filatelist.no

I

Tlf.  +47 96 04 33 27

I

Norsk Filatelistforbund, Postboks 2700 St Hanshaugen, 0131 Oslo

 

Ditt foto kan bli frimerke

(Pressemelding fra Posten)

I 2025 feirer vi Friluftslivets år. I samarbeid med Norsk Friluftsliv arrangerer Posten en fotokonkurranse for å finne fire motiver som skal bli frimerker sommeren 2025.

Ta et bilde, eller bruk et du allerede har tatt, som beskriver din friluftsglede. Deretter laster du det opp på Postens eller Norsk Friluftslivs Facebookside, eller legger det ut på Instagram med emneknagg #Friluftsglede2024, og du er med i konkurransen. 

Friluftlivetsaar2025bilde.jpg
Foto: Lisbeth Bringebøen

Konkurranseregler

Konkurransen pågår fra mandag 24. juni til søndag 18. august 2024. For å delta må du ha en Facebook- eller Instagram-profil. Du skal delta som privatperson og være over 18 år. Du må også ha rettigheter til å bruke motivet du sender inn.
Last opp et bilde av din friluftsglede. Skriv hvor motivet er fra og gjerne litt om hva som gjør nettopp dette til din friluftsglede. Bildet lastes opp i kommentarfeltet på Norsk Friluftslivs eller Postens Facebook-side under innlegget om konkurransen, eller på din egen Instagramprofil. På Instagram skal du tagge ditt innlegg med #Friluftsglede2024. Innleggene skal være offentlige. Når du deltar i konkurransen, bekrefter du samtidig at du har rett til å bruke bildet og motivet du laster opp.

Vinnere

Fire vinnere kåres av en fagjury. Vinnermotivene utgis på frimerker i 2025. Vinnerne får beskjed via Messenger/Facebook eller Instagram. Hvis du ikke svarer på vår henvendelse innen en uke, eller originalfotoet ikke lenger er tilgjengelig, utpekes en annen vinner. Norsk Friluftsliv og Posten forbeholder seg retten til å offentliggjøre motiv og navn på vinnerne samt andre bidrag på Norsk Friluftslivs og Postens Facebook-sider og andre steder hvor dette er naturlig, f.eks. i pressemeldinger, i nyhetssaker eller i annen informasjonen om frimerkene og konkurransen. 

Premie

Bildet blir motiv på Postens frimerker som utgis i 2025. Du mottar en vakker innramming av frimerket og førstedagsbrevet, sammen med 100 frimerker med ditt motiv og et utvalg tilhørende samleprodukter. De fire vinnerne får også hver sin Fjellreven Kånken ryggsekk og et handlenett med spork og foldekopp. Premiene kan ikke byttes eller veksles inn i kontanter.

Rettigheter

Norsk Friluftsliv og Posten kan uten vederlag benytte innsendte bilder kommersielt på alle plattformer. Posten forbeholder seg retten til å bearbeide bildet, dvs. remikse, endre og bygge videre på materialet til bruk på frimerket og tilhørende samleprodukter.

Personopplysninger

De personopplysninger du oppgir blir kun benyttet for å kontakte deg i forbindelse med denne konkurransen.  

Øvrig

Norsk Friluftsliv og Posten forbeholder seg retten til å blokkere/slette innlegg som er krenkende eller støtende, samt stoppe konkurransen uten varsel. Ved mistanke om svindel forbeholder vi oss retten til å ekskludere deltakere fra konkurransen.
Facebook eller Instagram er ikke involvert i konkurransen.
Konkurransen arrangeres av Norsk Friluftsliv og Posten Bring AS.