Epost: nf@filatelist.no

I

Tlf.  +47 96 04 33 27

I

Norsk Filatelistforbund, Postboks 2700 St Hanshaugen, 0131 Oslo

 

NM i sjakk markeres med frimerker, stempel og konvolutt

Da nærmer det seg NM i sjakk på Storefjell, og Drammens Filatelist-Klub og Buskerud Sjakkrets har enda en gang samarbeidet med Posten om å få laget en konvolutt og et flott stempel i forbindelse med NM i sjakk. Initiativtaker til prosjektet var sekretær i DFK Morthen Auke, og Posten og formann i Konnerud Tempo Sjakk-klubb og leder av arrangementskomiteen i NM, Roger Løvaas, samt tidligere eier av sjakkbutikken Øystein Brekke var alle svært positive til ideen. De siste årene har vi fått til dette også under NM i Fischersjakk i 2022 og EM for seniorer i 2018, så for alle samlere av sjakkfilateli er det bare å sikre seg et eksemplar.

Konvoluttene kan bestilles på e-post på sjakkbutikken.no eller fra Drammens Filatelist-Klub
Konvoluttene vil bli tilgjengelige i sjakkbutikken.no

Roger Løvaas og Morthen Auke