Epost: nf@filatelist.no

I

Tlf.  +47 96 04 33 27

I

Norsk Filatelistforbund, Postboks 2700 St Hanshaugen, 0131 Oslo

 

Nye frimerker og Nordia 2024

FLORA OG FAUNA UNDER VANN

31. mai kommer årets Europa-frimerke, som har tema flora og fauna under vann. Et spektakulært foto av en steinkobbe som ”leker” med en manet pryder frimerket. Fotografiet er tatt av den prisbelønte naturfotografen Audun Rikardsen.

Et eget frimerke med samme tema blir utgitt i et miniatyrark til frimerkeutstillingen Nordia 2024. Det er Postens egen designer Julie Olsen som har utformet frimerkene og miniatyrarket.

.

.

FESTIVALSOMMER

Nesten ingen land arrangerer like mange festivaler som Norge i forhold til folketallet, og naturlig nok er sommeren festivalenes høysesong. Det er valgt ut fire forskjellige festivaler som viser god spredning i både geografi og sjanger; Riddu Riddu (Kåfjord), Vinjerock (Eidsbugarden), Ekstremsportveko (Voss) og Palmesus (Kristiansand). Designer Camilla Kvien Jensen står bak frimerkene som utgis 1. juni.