Epost: nf@filatelist.no

I

Tlf.  +47 96 04 33 27

I

Norsk Filatelistforbund, Postboks 2700 St Hanshaugen, 0131 Oslo

 

Ny WEB side.

Forbundet lansere nå en helt ny plattform for digitale tjenester og første tjenesten er forbundets WEB sider. 

Dette gjøres i samarbeide med det Svenske Filatelist Forbundet og vi håper dette samarbeidet skal gjøre det enklere å utvikle digitale tjenester  framover. 

 

Vi har jobbet mye med selve konverteringen de siste ukene, og det vil fortsatt være deler som ikke er helt på plass ifra dag 1, men vi velger å gjøre konverteringen nå slik at vi ikke må holde både den gamle og nye siden oppdatert og kan konsentrere oss om å få den nye løsningen best mulig.

 

Det vil derfor kunne bli endringer i tiden framover og man vil kunne se at ting kommer for så å bli borte igjen dette er en del av testing på den nye plattformen så her vi vi be om litt tålmodighet i starten. Det vil også man kunne finne litt Svensk tekst noen plasser men dette vil vi plukke av løpende under konverteringen.

 

Vi har konvertert det gamle klubb registeret så her er det viktig at Dere går inn og ser om dette har kommet riktig på plass. I tillegg mangler vi logo fra mange klubber så hvis Dere har en logo som ikke er registrert eller har oppdateringer send en email til forbundskontoret (nf@filatelist.no).