Mangler du brukernavn/passord?
Send epost til web-redaktor@filatelist.no så sender vi det til deg.
Oppgi hvilken klubb du er medlem i, eller om du er direktemedlem.

Ikke medlem ennå? Bli medlem

Kontakt oss

Norsk Filatelistforbund, Postboks 2700 St Hanshaugen, 0131 Oslo

Epost: nf@filatelist.no

Tlf.  96 04 33 27

 

Om du har som hobby å samle frimerker, eller er på jakt etter en flott og spennende hobby så vil du på disse sidene finne opplysninger som kan være til hjelp. Norsk Filatelistforbund organiserer ca 3100 frimerkesamlere fordelt på nesten 100 klubber i hele Norge. Du er hjertelig velkommen til å både bli medlem og å spørre oss til råds. Oversikt over alle klubbene i Norge finner du her. 

Melder du deg inn i Norsk Filatelistforbund så vil du få større glede av frimerkesamling som hobby. Du kan enten melde deg direkte inn, eller gå på et klubbmøte i en klubb som ligger på ditt hjemsted eller i nærheten. Her kan du lese mer om medlemsfordeler og melde deg inn.

Norsk Filatelistforbund har et valgt styre med medlemmer som representerer de ulike regionene. Vi forsøker å legge til rette for frimerkesamling i Norge. Det gjør vi gjennom å spre kunnskap og invitere til konkurranser og utstillinger. Men kanskje aller mest gjennom å jobbe for å opprettholde et godt og stort nettverk av frimerkeklubber.  

Lurer du på noe, send oss gjerne en mail: web-redaktor@filatelist.no