Mangler du brukernavn/passord?
Send epost til web-redaktor@filatelist.no så sender vi det til deg.
Oppgi hvilken klubb du er medlem i, eller om du er direktemedlem.

Ikke medlem ennå? Bli medlem

Oftest stilte spørsmål:

1. Må jeg være medlem av en frimerkeklubb, for å være medlem av Norsk Filatelistforbund?
Nei – man har mulighet for å bli det vi kaller «direkte medlem». Trykk på teksten «bli medlem» oppe til høyere på hjemmesidens startside

  

2. Hvordan finner jeg ut om det er noen frimerkeklubb i min nærhet? 

Da vil du komme inn på en side hvor det beskrives hvordan du blir medlem, enten direkte medlem, eller via en frimerkeklubb i din nærhet.D

Dette finner du lettest ut av, ved å trykke på «Finn din klubb» på menylinjen. Da vil du få opp et Norgeskart med mulighet til å velge fylke på høyere side. Velg ditt fylke, og du får opp de frimerkeklubben i fylket som er tilsluttet forbundet. Ved å trykke på klubbens navn, vil du å få opp kontaktinformasjon til klubben. Noen ganger også møteprogram og annen interessant informasjon.

3. Jeg har rotet meg bort – hvordan kommer jeg tilbake til startsiden?
Det gjør du ved å trykke på løven oppe til venstre.

 


Uansett hvor du står, trykker du på denne, kommer du alltid tilbake til startsiden.

4. Jeg er på jakt etter en spesiell utstilling/messe – hvor finner jeg denne type informasjon?
Vi samler opplysninger om alle kommende evenementer under «Hva skjer» i menyen. Trykker du på den vil du få opp en oversikt på hva som skjer fremover. Trykker du på en spesiell hendelse, vil du får enda mer informasjon om denne.

5. Hva ligger bak menyknappen «Logg inn»?

Disse sidene er for medlemmer i Norsk Filatelistforbund - enten en klubb eller direktemedlem. For å benytte denne må du ha Brukernavn og Passord. Brukernavn og passord finnes alltid i NFT på side 4 eller så send en epost til web-redaktor@filatelist.no og oppgi hvilken klubb du er medlem i - så vil vi sende deg brukernavn og passord.. Når du er logger inn, vil du se at du har fått en ekstra menyknapp og velge som heter «Medlemssider».

 
Trykker du videre på denne, vil du få følgende valgmuligheter:

6. Klubben skal arrangere utstilling – hvor finner jeg oppdatert reglement?
Da må du første logge den inn på forbundets medlemssider – se forklaring over. På den ekstra menylinjen velger du da valget «Blåboka». Ved å skrolle ned til uthevet punkt «For arrangør – rev – dato» finner man alle relevante dokumenter forbundet med å arrangere en utstilling. Dette er fra søknadsskjema, via minneliste til spesialreglement for utstilling. Her finnes dokumenter for alle type utstillinger.

7. Har hørt at jeg kan finne alle eldre utgaver av NFT på nettet, men jeg kan ikke finne de, hvor må jeg lete?
Logg den inn på medlemssidene. På den ekstra menylinjen velger du «Eldre utgaver av NFT». Her vil du finne utgavene fra 1942 – 2008, samt innholdsfortegnelsen for utgavene 2011-2018.

8. Har forbundet noen oversikt på frimerkehandler og auksjonsfirmaer?
Ved å trykke på menyvalget «Kjøp, salg og bytte», vil du få opp to nye valg. Det ene heter «Frimerkehandlere og auksjonsfirma. Trykker du på dette valget får du en liste over medlemmer av norske frimerkehandlere og auksjonsfirmaer, men også utenlandske. Bak hvert enkelt navn ligger det en link til vedkommende firmas hjemmeside.

9. Driver forbundet med kjøp og salg?
Her er svaret både nei og ja. Forbundet driver ikke med kjøp, men selger til tider noen spesielle objekter, som for eksempel i forbindelse med NORDIA utstillingen, som Norge er ansvarlig for å gjennomføre. Ved å trykke på menyvalget «Kjøp, salg og bytte», vil du få opp to nye valg. Valget «NFs salgsobjekter» viser til enhver tid hva Forbundet har for salg. Ved å trykke på det enkelte objekt, får man ytterligere informasjon om objektet og pris.