Mangler du brukernavn/passord?
Send epost til web-redaktor@filatelist.no så sender vi det til deg.
Oppgi hvilken klubb du er medlem i, eller om du er direktemedlem.

Ikke medlem ennå? Bli medlem

Hadeland Frimerkeklubb
Hadeland Frimerkeklubb

Hadeland Frimerkeklubb ble stiftet 19. mars 1973. Klubben har til formål å arbeide for filateliens trivsel og framgang på Hadeland, som det så fint heter i formålsparagrafen vår. Hovedmotivet i logoen vår er en tegning av Søsterkirkene på Granavollen. Tegningen er utført av kunstneren Erling Merton.

Klubben er åpen for alle interesserte, og ingen trenger å tegne medlemskap for å besøke oss en gang eller to. Medlemsmøter har vi annenhver onsdag fra slutten av august til slutten av april, se terminlisten nedenfor. Vi har eget møterom på Hadeland Gjestegård på Jaren hvor vi har materialskap med kataloger osv. Møtetiden er normalt fra kl. 18.00 til kl. 20.00. Klubben har ca. 40 medlemmer, men det er som regel bare 8-10 personer tilstede på klubbkveldene. Der driver vi med bytting, kjøp og salg, informasjon m.m. Vi avholder to klubbauksjoner i året, en på høsten og en på våren. Vi oppfordrer også medlemmene til å lage egne miniauksjoner på klubbkveldene.

Av samleområder kan vi nevne Norge, Norden forøvrig, diverse motiver (vi har flere OL-samlere), brev og postkort. Såkalt hjemstedssamling er svært populært.

  Styret:

Formann: Åge Lindahl epost : steikar4@start.no  tlf 488 85 584
Sekretær: Steinar Karlsen 
Kasserer: Turid Aalerud Hansen 
Bytteleder: Trygve Stokkerud
Styremedlem: Erik Holterbakken

 

 

Hadeland Frimerkeklubb

Boks 150
2712 Brandbu
E-post: steikar4@start.no