Mangler du brukernavn/passord?
Send epost til web-redaktor@filatelist.no så sender vi det til deg.
Oppgi hvilken klubb du er medlem i, eller om du er direktemedlem.

Ikke medlem ennå? Bli medlem

Nytt vellykket fellesmøte for klubbene i region innland

Gjøvik Filatelistklub sto som arrangør, da klubbene i Region Innland møttes til felles byttemøte, auksjon og sosialt samvær en lørdag midt i oktober.

Klubben på Gjøvik har mottatt støtte fra Norwex-fondet for å styrke samarbeidet i regionen.
Lørdag 13. oktober var medlemmene fra klubbene i Solør, Elverum, Hamar, Vågå, Hadeland og Gjøvik invitert til nytt fellesmøte i klubbens møtelokale i Frivillighetssentralen, like ved Fjellhallen.

Det ble på alle måter et vellykket arrangement for de 20-25 frimerkesamlerne som hadde funnet veien til Gjøvik denne dagen. Her var bytting og kjøp og salg av frimerker og postkort, og anledning til å bli kjent med nye samlervenner over en kopp kaffe og noe å bite i. Gjøvikklubbens ikke helt ukjente medlem, Hans J. Enger, stilte opp med et svært interessant foredrag, og viste bilder fra sin samling om posten langs Mjøsa, der ikke minst postbefordringen med båtene som har trafikkert innsjøen, vekket stor interesse.

Arne  Korshavn var også tilstede, og viste frem sitt korrektureksemplar av en bok han snart skal gi ut om poststempler i Oppland. Denne boka har han jobbet med gjennom 40 år. Slike bøker er en kjemperessurs for alle som er interessert i posthistorie.

Målet for samarbeidet i regionen er at fellesmøter i helger blir en fast tradisjon minst to ganger i året, samt at klubbene prøver å samordne sine møtedatoer, slik at vi kan besøke hverandre på klubbmøtene. Nye ansikt og nye innstikksbøker er alltid en kjærkommen vitamininnsprøytning for en frimerkeklubb.

En stor takk til Gjøvik Filatelistklub for et godt gjennomført fellesmøte.

Et fellestreff gir nye venner og nye objekter i samlingene. I forgrunnen, Arne Martin Møller og Arne Korshavn
Hans J Enger holdt foredrag om postgangen ved og på Mjøsa.